Vi inviterer deg til gøyale markedsdager hos Rortunet fra 15.-17.juni hvor flere av våre butikker flytter ut på stand i markedsteltet og stiller med gode tilbud. Lørdagen kan også store og små fryde seg over spennende aktiviteter. Les vår senteravis og se våre tilbud nederst på siden.

Lørdag 17.juni

Forestilling for barn > kl.12

Sammen med Tone og Ellen-Kristine, skal vår egen Steen-Vidar Larsen fremføre den musikalske fantasiforestillingen «Aria og Sansetyven» på Rortunet. Eventyret er basert på boken til Larsen.

Handlingen i eventyret foregår i byen Raria i landet Fantasia. Et spennende land helt uten grenser, som alle mennesker i hele verden besøker i løpet av livet. Raria ligger ved foten av Regnbuefjellet, og alle i byen er veldig stolte av dette praktfulle landemerket som glitrer i alle regnbuens farger.

Hovedpersonene er Ari og hunden hans, Salto. Aris søster, Aria elsker å synge. Sangen hun synger er hennes egen og helt uten ord. Hun har en magisk stemme, og når hun synger stopper alle opp og begynner å lytte. Snart skal Aria være med på å opptre på torget, noe som hun gleder seg veldig til. Gleden og forventningene får derimot en alvorlig brist når Aria møter Sansetyven – og plutselig er stemmen hennes borte!

Med historien ønsker Larsen å fortelle at alle er forskjellige og at dersom vi prøver å gjøre hverandre like, vil vi ødelegge for hverandre. Derfor er det godt å ha noen som er på vår side og stiller opp for oss fordi vi er den vi faktisk er. Historien om Aria og Sansetyven vokste frem i et barnslig og livlig samspill med barn og voksne i tre barnehager.

Steen-Vidar-WP  TONE E BRAATEN-wp

Velkommen til markedsdager på Rortunet 15.-17.juni     Fantasia_2    Fantasia_8

Besøk av brannbil > kl.13

Vi er så heldig for at Røyken Brannvesen kommer på besøk med brannbilen sin som barna kan besøke.

Vær obs på at brannvesenet bare kan stille med forbehold om at det ikke er utrykning.

Brannbil-wp

I tillegg lager Kozmos mye moro for barna utendørs! 

Pub til Pub Kameratene byr på musikalsk innslag > kl.13

Den musikalske trioen byr på god stemning utendørs når de skal spille velkjente låter fra 60-,70- og 80-tallet. Dette er verdt å få med seg.

Pub Til Pub-wp

Markedstelt med gode tilbud > hele dagen

I teltet vårt utendørs bugner det med flotte varer til gode priser. Musikk og morsomme aktiviteter for barna vil også bidra til en strålende dag med minner for livet på Rortunet.

markedsdager

Les vår senteravis og se våre tilbud;