Velkommen til DNB Eiendom

Alt på ett sted!

Vi kan tilby selgere og kjøpere av eiendom alt på ett sted, vi har nemlig både eiendomsmegling og finansiering. Dermed kan vi hjelpe våre kunder med lån i løpet av 24 timer. Én budgiver ekstra kan fort utgjøre mange tusen kroner for din eiendom. Vi er opptatt av akkurat det samnme som deg, nemlig høyest mulig pris for din bolig!

Vi i DNB Eiendom har lang erfaring med salg av boliger og fritidsboliger i Røyken og Hurum. Dette er populære bostedskommuner for den som ønsker å bo i pendleravstand til Oslo eller Drammen, og som samtidig vil ha kort vei til fjorden og marka når de er hjemme. Mange har funnet sitt ferieparadis på Hurumlandet, men det er også en kraftig tilflytting av mennesker som ønsker fast adresse her sørvest for Oslo.

Fra vårt kontor på Rortunet i Slemmestad har vi god oversikt over boligmarkedet her, fra Tofte på sørspissen av Hurumlandet til grensen mot Asker og Lier i nord. Dyktige, lokalkjente meglere kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge.

Velkommen til oss på DNB Eiendom

  • Telefon: 95 90 88 88
  • Åpningstid:
    Man - fre: 10:00 - 16:00 og Lørdag: Stengt
  • Ansatte:
    Andrè Stensrud, Fredrik Mørch Døviken, Kristin Dekko og Silje Tjønnøy Hagevik
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook