Velkommen til Kalimera

Kalimera, som på godt norsk betyr «god morgen», er en gresk delikatessebutikk og serveringssted.

Her kan du både kjøpe naturlige råvarer fra butikken, eller få servert smakfulle lunsj- eller middagsretter ute- eller innendørs. Sistnevnte ettersom hvilken tid på året det er.

Konstantinos (Kostas) og Hilde har drevet Kalimera sammen siden mars 2017. Begge er de lidenskapelig opptatte av gresk mat, og med en kombinasjon av at Kostas er fra Hellas og Hilde vet hva som passer norske ganer, har de sammen funnet suksessoppskriften til et konsept som de begge har troen på.

Paret er svært opptatte av at alle deres produkter skal være rene og naturlige råvarer som er fulle vitaminer. Overfor sine kunder vil de derfor opplyse om at de følger strenge EU-krav, samt at alle leverandørene deres innehar sertifikater som Mattilsynet i Norge krever.

Av produkter i butikken vil du finne greske produkter som ulike typer olivenolje, oliven, greske pølser, pålegg. I tillegg til de fleste typer greske oster som fetaost og graviera. I tillegg til sjømat, smør fra greit, ekte tradisjonell youghurt og iskrem fra buffalo-okser. Dette er bare noen av de mange godbitene paret kan by på.

  • Telefon: 93 49 51 35
  • Åpningstid:
    Mandag – fredag: 10.00 – 20.00, Lørdag: 10.00 – 18.00
  • Ansatte:
    Hilde, Kostas
  • Lik oss på Facebook