Velkommen til Narvesen

Hos Narvesen på Rortunet kan du tippe fotball og spille på hest. Narvesen selger alle spill fra Norsk Tipping, med online service slik at du kan spille helt til 5 minutter før avspark.

Vi er fortsatt opptatte av lesestoff, og har et godt utvalg av norske og internasjonale magasiner, samt bestselgende bøker. I tillegg fører vi et bredt utvalg av tradisjonelle kioskvarer og ikke minst hos Richard og hans ansatte kan du sette deg ned og kose deg med en kopp kaffe og nystekte bakevarer.

Narvesen, som ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, er kjent over hele  landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, fra Florø i vest til Vardø i øst. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter  i mer enn 100 år.

Reitan Convenience Norge AS driver bl.a. Narvesen-konseptet. Narvesen-konseptet omfatter Narvesen Norge AS og Preses Apvieniba i  Latvia. Hver av kjedene har en dominerende markedsposisjon i sine hjemmemarkeder. Antall utsalgssteder er til sammen 868. Virksomheten  eies 100%, bortsett fra i Latvia der eierandelen er 50%.

Narvesen Norge fremstår i dag som en landsdekkende kjede med over 440 kiosker og over 2.500 medarbeidere i Norge. Narvesen kiosker i Norge har over 200.000 kundebesøk pr. dag. Det betyr at hver nordmann i snitt besøker Narvesen ca. 16 ganger i løpet av året.

Narvesen er i dag eiet av Reitangruppen. Reitangruppen er spesialisert på organisering og drift av franchisebaserte virksomheter innen varehandel. Reitangruppens handelsvirksomhet er blant Skandinavias ledende med 15 000 ansatte, og mer enn 1900 utsalgssteder.

Narvesen Historie – En idé blir til
Johan Bertrand Narve Louis Narvesen f. 1860, bedre kjent som Bertrand Narvesen etablerte Narvesen i 1894. Det hele begynte med at Bertrand Narvesen fikk seg arbeid som postfullmektig i 1887, og senere som reisende postekspeditør på jernbanestrekningen mellom Horten – Skien. Gjennom arbeidet som reisende postekspeditør oppdaget han at folk hadde behov for å lese når de reiste med toget. Den 12. november 1893 la han derfor inn et anbud på enerett til salg av aviser og reiselitteratur på Hovedjernbanen og ved Statsbanens første til tredje distrikt (Kristiania, Drammen og Hamar). Dette ble godkjent, og 1. januar 1894 startet han sitt livsverk Narvesen Kioskkompagni.

Biletter til RUTER, Billettluka, Billettservice, Payex, Habbo hotel, Spend on, Pay safe, Cash-Ticket, Wallie, Spotify osv… ordner vi for deg.

Kanskje det er du som blir lottomillionær neste gang?

Velkommen til Narvesen på Rortunet!