Mor og datter, Anne og Stine, driver NO2. på Rortunet sammen

Velkommen til No.2

No.2 byr på ferie- og fritidsklær for kvinner. Her finner du et bredt utvalg i alt ifra maritime klær til sko, sports- og badetøy.

De tilbyr kjente merker som Kari Traa, Helly Hansen, Didrikson og Twentyfour. I mars 2017 var dette et helt nytt konsept på Rortunet, og noe som har vært svært etterlengtet blant kundene.

Det er mor og datter, Anne og Stine, som skal drive No.2 sammen. Fra før av driver førstnevnte ATINE på Rortunet og har gjort seg godt bemerket med suksessen hun har oppnådd med denne. Tidligere var hun meddriver av butikken Anneks i Drøbak.

Det er på bakgrunn av at Anne trives så godt på Rortunet, samt etterspørselen etter en butikk som kunne tilby ferie- og fritidsklær at de to så behovet for å åpne No.2 sammen. Også datteren, Stine, har god erfaring fra butikkbransjen. Ved siden av å være medgründer av dette nye konseptet på Rortunet, driver hun butikken Nice Size på Drøbak City.

Begge har troen på dette spennende konseptet for kvinner, men er også åpne for at No.2 skal utvikle seg i takt med hva målgruppen ønsker med tiden.

Velkommen til N0.2!

  • Telefon: 95 99 90 01
  • Åpningstid:
    Man - fre: 10 - 20 og Lørdag: 10 - 18
  • Ansatte:
    Anne, Stine
  • Lik oss på Facebook