Velkommen til Tilbords

Bryllupsliste hos Tilbords:

Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. Både for gjester og brudepar. En viktig del av feiringen er gleden av å gi en gave som brudeparet setter pris på. Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. Lager du en bryllupsliste hos Tilbords vil denne være tilgjengelig i alle våre  135 Tilbords butikker over hele landet. Bestill gjerne time hos oss på forhånd, så får dere den hjelpen dere trenger.

Tilbords er en norsk butikkjede som ble stiftet i 1976. Vi selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Vi har 135 butikker over hele landet, mens hovedkontoret ligger i Bergen. Tilbords er et franchise-konsept. Merkekonseptet Tilbords har røtter tilbake i 1854 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert. Tilbords-kjeden ble etablert i 1976.

KREER

Kjøkkenmaskiner, kasseroller, gryter og stekepanner er uunnværlige hjelpemidler på kjøkkenet. Det er sant som de sier; godt redskap er halve jobben. En kvalitetskniv er en investering du har glede av i mange år. Tilsvarende med steke- og bakeredskaper; med godt utstyr blir hele opplevelsen av å lage god mat eller bake en glede.

DEKORER
Servise, glass og bestikk skal fungere som en harmonisk helhet og legge grunnlaget for et vakkert dekket bord. Få bruksgjenstander skaper mer høytidsstemning enn et pent servise. Bestikk skal være funksjonelt, men samtidig ta seg godt ut på et dekket bord. Et godt glass ligger bra i hånden og har en form som er tilpasset innholdet. Valget er ditt.

IMPONER
Nå som maten er laget og bordet er dekket, så vil du kanskje pynte litt både på bordet og i hjemmet ellers. Vi har det du trenger fra lys, servietter, vaser, lysestaker, glassboller, etc. i tidsriktige stiler og til alle årstider.

Vi fører merker som Le Creuset, Rosendahl, Holmegaard, Eva Solo, Hardanger, Kosta Boda, Robert Welch, Magnor, Royal Bone China, Villeroy & Boch, Kitchen Aid, Sabor, Bohemia, kâhler, Joseph Joseph, Cemo, Cleo, Global, Victorinox, Kai Shun, Flying Culinary Circus, Con Gusto, Riedel, Stiernholm, Royal Porcelain, Spiegulau, Aanonsen , Kitchen essentials m.m

Tilbords Fordelsprogram:

Meld deg inn i Tilbords Fordelsprogram og få tilsendt spesialtilbud, nyhetsbrev og invitasjoner til spennende events. Meld deg inn på www.tilbords.no/fordelsprogram, eller stikk innom oss.

Velkommen til hyggelig handel hos Tilbords Rortunet!