Anne Johnsen har allerede gjort suksess med ATINE på Rortunet. Nå er hun klar for å ta det neste store karrieresteget sammen med datteren sin, Stine Skjellestad Bergan, og åpne opp dørene for det nye og spennende konseptet, NO2. på Rortunet. Åpningsdagene skal markeres med supre priser overfor kundene.

Fredag 17.mars åpner ildsjelene bak konseptet opp dørene for NO2.; en ny og spennende butikk som vil by på ferie- og fritidsklær. Her vil du finne et bredt utvalg i alt ifra maritime klær til sko, sports- og badetøy.

Åpningen av NO2. feires med å gi alle kundene -30% på hele butikken, både fredag, 17. og lørdag 18.mars.

– Sortimentet skal i første omgang være rettet mot kvinner, så får vi se etter hvert om vi utvikler konseptet. Hos NO2. skal du finne mye av det du ikke har fått tak i på Rortunet tidligere. Vi vil blant annet få inn treningstøy fra Kari Traa, tekniske jakker fra Helly Hansen, men også klær fra Didrikson og et norsk merke som heter Twentyfour. Etter hvert vil vi også fylle på med flere dameklær og sko, sier Anne og fortsetter:

– Til høsten vil vi få inn skibukser og ullundertøy.

Har troen på Rortunet

Det er på bakgrunn av at Anne trives så godt på Rortunet, samt at hun og datteren så behovet for å tilby kundene på Rortunet noe nytt, at NO2. nå blir en realitet.

– En butikk som satser på ferie- og fritidsklær har lenge vært etterspurt av kundene til ATINE, så når lokalet ved siden av oss ble ledig, var dette en perfekt mulighet for datteren min og jeg.

De er veldig klare på at NO2. skal være et helt adskilt fra konseptet til ATINE.

– De to butikkene ligger kanskje ved siden av hverandre, men vil allikevel ikke ligne på hverandre. Her skal man finne ulike varer.

Kremmerånden – fra mor til datter

Det er ikke bare mor Anne som har god erfaring fra butikkbransjen. Også datteren Stine har drevet butikken Nice Size på Drøbak City i 3 år – noe hun heller ikke skal stoppe med.

– Hvordan blir det å jobbe sammen – mor og datter?

– Dette er første gangen vi satser på noe sammen, og det er superspennende. Vi gleder oss masse.

Allerede har Anne fått en relativt fast kundegruppe hos ATINE, og røper at hun stortrives på Rortunet. Både fordi folkene hun jobber med og kundene er fantastiske.

– Både datteren min og jeg har lyktes med å drive butikker til nå, så vi vet hva vi driver med. Det blir liksom litt lettere for hver gang vi åpner noe. Allikevel er vi åpne for å forme konseptet vårt ettersom hva vi føler passer målgruppen vår, sier Anne og fortsetter:

– Dette blir veldig spennende.

Les mer om Anne i denne artikkelen!