Velkommen til Boots Apotek


Boots har mer enn 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn, og Storbritannias ledende aktør, innen helse og velvære. Boots sine unike produktserier som for eksempel No7, Botanics og Soltan er tilgjengelige i Norge gjennom Boots apotek

Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service – fordi god helse og naturlig skjønnhet henger sammen!

En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, er vårt kjerneområde i apoteket.

Helsetjenester i Boots apotek

I Boots apotek er vi opptatt av at folk skal ha muligheten til å ta ansvar for egen helse. Dette kan vi være med på ved å tilby enkle helsetjenester i apotek. Hos Boots apotek tilbyr vi blant annet blodtrykksmåling til 95,-, blodsukkermåling til 195,-, føflekkskanning til 399,- for første føflekk og 150,- for påfølgende.
Vi tilbyr også medisinstart (gratis), inhalasjonsveiledning (gratis), Klamydiatest 450kr, multidose, vaksinering (kommer høst). I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv.

Føflekkskanning

For undersøkelse av mistenkelige føflekker.

Norge er på verdenstoppen i forekomst av føflekkreft, og er stadig økende. I Boots aptotek kan du få undersøkt mistenkelige føflekker med avansert bildeteknologi som ser noen mm ned i huden. Bildene analyseres av hudlege hos vår samarbeidspartner ScreenCancer. Du får svar innen 1-2 uker. Tjenesten leveres i utvalgte Boots apotek. Pris kr. 399 for første skan, kr. 150 for påfølgende.

Blodsukkermåling

For kjennskap til dine verdier.

Ca. 350 000 personer i Norge har diabetes type 2, eller er i risikogruppen for å få diabetes. Kun halvparten av disse kjenner til dette. I Boots apotk kan du få svar på om du er i risikogruppen ved hjelp av en enkel og rask blodsukkermåling. Pris kr. 75

Multidose
Pakking av medisiner i ferdige doser.

Som multidose kunde i Boots apotek får du dine legemidler spesialpakket i små poser for inntil en måneds forbruk av gangen. Det er en pose for hvert doseringstidspunkt. Hver pose er tydelig merket med ditt navn, dato og tidspunkt for når posen skal tas og hvilke legemidler posen inneholder. Multidosen er spesialtilpasset for deg og produsert på grunnlag av din lege sin forskrivning.