Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på Rortunet. Det kan være ledige stillinger på senteret uten at de er på denne oversikt – ta derfor kontakt med aktuelle butikker for spørsmål rundt dette.
 

Daglig leder, Kanel Steinovnsbakeri

Kanel

SE MER

2021 er året for nye muligheter: Vil du lede Kanel Steinovnsbakeri på nye Rortunet i Slemmestad?

Kanel Steinovnsbakeri er en kaffe og bakerikjede som ble etablert i 2014. Vi har i dag 8 avdelinger på Østlandet, som eies av fjerde og femte generasjon i Baker Østby-familien, som har drevet i bakerbransjen siden 1882. Nå åpner vi en ny kafé på Rortunet og gleder oss til å åpne dørene når senteret står klart i oktober.
Men først gjenstår det viktigste. Vi må finne en daglig leder som er energisk, serviceinnstilt og opptatt av å levere de beste serviceopplevelser. Er det deg?
Som daglig leder på Kanel Steinovnsbakeri er du ansvarlig for den daglige driften av kafeen. Stillingen er operativ og det forventes høy grad av tilstedeværelse og delaktighet i driften på linje med andre ansatte.

Den innebærer også drift- og budsjettansvar, kvalitetssikring, daglig personalansvar og opplæring av ansatte.
Arbeidsoppgaver vil innebære alt fra salg av bakevarer/mat, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilbereding av mat og drikke, samt oppfølging av daglig renhold og rutiner. Arbeidstid vil variere mellom dag, kveld og helg.
Vi ønsker deg som motiverer og leder dine medarbeidere med godt humør, som kommuniserer godt og som er opptatt av gode resultater i alle ledd.
Det finnes ingen faglige krav til å søke på lederstillinger hos oss, men erfaring fra bransjen eller sammenliknbar ledererfaring er nødvendig.

Søknader behandles fortløpende

Søknad sendes til: siri.simensen@gmail.com