Høsten på Princess

Lune høstfarger


Nå er det tiden for å kose seg inne!

TREND Sen høst
Høstens vakre kolleksjon har mørkere farger, mye tekstiler, gull og myk fløyel.  Tekstiler som ull og skinn i kombinasjon med lin og fløyel gjør atmosfæren både blir lun og elegant. Jordfargene grønn, rust og brunt matcher lekkert de vakre blåtonene vi har sett gjennom hele høsten. Princess har stort utvalg av gardiner, ullpledd, pynteputer og pynt -ja, alt du trenger for høstens hyggelige innekos.
 
FARGER Sen høst
Fargene som preger den sene høsten er rust, brunt, blått og grønt.
 
TEKSTILER OG MATERIALER Sen høst
Velur er fortsatt en stor trend og finnes i mange farger, og også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi også mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

foto: Princess interiør

Produktnyheter:
Sengesett med varmende ull!
Lekre Lun sengesett er ekstra deilig og lunt fordi det inneholder 10% ull! Mykt og varmende, og vi lover at det ikke klør 😊
 
Plain Cotton – med tanke på miljøet
Plain Cotton sengesett og putevar er pakket uten plast! Sengesettet er enzymvasket, på en skånsom måte som gjør at unødige fibre forsvinner, og materialet får en myk og deilig overflate.  Ekstra skånsom og komfortabel å sove i.
 
Marius velurhåndklær
Marius kolleksjonen vår utvides, blant annet med myke og absorberende håndklær i høstens store trend, velur. Disse må bare prøves!
 
Håndklær med fairtrademerket bomull!
Vi får inn enda flere håndklær med fairtrade merket bomull. Bomullen i disse produktene er dyrket av bønder og arbeidere som har mer rettferdige handelsbetingelser og dermed har muligheten til å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Les mer på fairtrade.no.

host
Host1