Prospektet for nye Rortunet kjøpesenter er klart, og vi i Salto Eiendom er stolte av å kunne presentere et kjøpesenter som vi håper vil være til glede for alle beboere i Slemmestad og omegn. Det nye senteret vil romme nesten dobbelt så mange butikker, men også spisesteder og andre tjenester.

Bilde 1
Nye Rortunet kjøpesenter

Samarbeid med Schage Eiendom

I samarbeid med Schage Eiendom har Salto fått en unik mulighet til å utvikle nye Rortunet i Slemmestad. Salto vil stå for utbyggingen av kjøpesenteret og Schage, som tidligere har utviklet prosjekter som Nedre Elvehavn/Solsiden i Trondheim og Kuben i Hønefoss, vil stå for boligutviklingen.

Rortunet ligger innenfor gåavstand til Slemmestad sentrum og befinner seg i et område der befolkningsveksten er stor, men tilbudene få. Det var med dette i bakhodet at vi utformet Rortunet som en moderne møteplass bestående av butikker, restauranter og boliger. Selve senteret vil bli 22 500 kvadratmeter og det skal bygges 121 leiligheter. Interessen for prosjektet er stor og over halvparten av de tilgjengelige leilighetene ble solgt første salgsdag.

Bilde 3

Kjøpesenteret sett fra veien

Det er et stort løft for oss i Salto å få et prosjekt av denne dimensjonen og vi vil bruke 2018 til å forberede utbyggingen. Nye Rortunet er et nyskapende senter som vil bidra til byutviklingen i området og styrke lokalsamfunnet i Slemmestad. Vi gleder oss til å komme i gang.

En hel verden under dine føtter

Nå bygger vi fremtiden i Slemmestad, som i 2020 blir en del av nye Asker kommune. Et boligprosjekt på taket av et moderne kjøpesenter med mer enn 60 butikker og spisesteder under føttene.

Tenk deg nystekt brød, friske grønnsaker, god drikke og all verdens handlemuligheter – kun en heistur unna. Kan det bli enklere? Boligprosjektet består av 121 lekre selveierleiligheter i størrelser fra 41 til 94 kvadratmeter. Det blir god standard, store balkonger, garasje, heis – og all den komfort du drømmer om i en lettstelt og ny leilighet. Senteret vil bestå av to etasjer med butikker og spisesteder. Det betyr at første etasje i boligdelen ligger nesten 12 meter over bakken, som tilsvarer femte etasje i en vanlig boligblokk.

Bilde 2

Hvordan kjøpesenteret kan se ut inne

Et senter er også et hyggelig samlingspunkt. Et sted du treffer venner og gode naboer, tar en kopp kaffe og slår av en prat, får nye impulser, kjøper noe du må ha og et par ting du absolutt ikke trenger. Eller et sted du bare rusler rundt og tar tiden som den kommer. Uansett gjøremål, Rortunet skal gjøre din hverdag både hyggelig og enkel.

Er du interessert i leilighet kan du lese mer om her.

Se hele prospektet her: