NY BUTIKK MED ASIATISK SJØMAT

Rortunet er veldig stolt av å kunne ønske Wilsbeck Sjømat velkommen til Rortunet. De er landets første butikk som selger eksotisk asiatisk sjømat med naturlige garnityr. Eier Knut har i femten år drevet eget firma med import av asiatisk sjømat til Norge og drømmen om egen butikk har endelig blitt realisert sammen med sin kone.

Dette er noe jeg har tenkt og drømt om i mange år. Etter en liten prat med samboer Anne, som også jobber på Rortunet, ble vi enige om å sette i gang. Da det ble ledige lokaler på Rortunet var ikke valget vanskelig, forteller Knut oss.

 Knut er en meget begavet kokk. Han gikk i lære på Grand Hotell og ble en av de første mesterkokkene som ble ferdig. Han ble tidlig kjøkkensjef på Oslos (den gang) eneste fiskerestaurant, etter det jobbet han som kjøkkensjef i Spania på en stor restaurant og deretter noen år i Lyon, Frankrike som kokk. De siste årene har han drevet eget importfirma av asiatisk sjømat.

Lykkes vi på Rortunet , ser jeg ikke bort i fra at vi åpner flere butikker med samme konsept flere steder i Norge, men Slemmestad folket får dette først!

 På åpningsdagen får alle barn som er i følge med en forelder gratis is og det blir tegnekonkurranse. Vinneren av konkurransen er så heldige å vinne 2 kg valgfri scampi.

 

IMG_8630